Therapeuten

Rosa Jongsma

AGB-code: 07-999429

Sinds 2003 is Rosa Jongsma werkzaam als oefentherapeut Mensendieck, eerst in Indonesie en Maleisie en daarna in Amsterdam West. Sinds 2010 is zij werkzaam op IJburg waar ze de praktijk oefentherapie IJburg is gestart aan de IJburglaan. Zij is sindsdien bezig zich te ontwikkelen op het gebied van kinderen met motorische problemen en op het gebied van rug- en bekkenklachten. Naast algemeen oefentherapeut is zij gespecialiseerd kinderoefentherapeut en gespecialiseerd slaapoefentherapeut. Sinds een aantal jaren behandelt zij ook problematiek rondom het poepen en plassen en slaapproblemen bij kinderen en tieners. Kind en ouders worden betrokken bij de behandelingen van deze problematiek. Er wordt samen met ouders en kind gekeken naar de verschillende invloeden die er meespelen en daar een plan van aanpak op gebaseerd. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

Zij is aanwezig op maandag tot en met vrijdag.

Ianthe van Eekeren

AGB-code: 07-838548

Ianthe is met zwangerschapsverlof tot 6 januari 2020.

Sinds november 2017 is Ianthe van Eekeren werkzaam als kinderoefentherapeut bij ons in de praktijk en op scholen in IJburg. Sinds 2016 is zij afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en tijdens haar eindstage in Sri Lanka bij een medisch revalidatiecentrum voor kinderen met een beperking merkte zij hoe leuk en zinvol oefentherapie voor jonge kinderen kan zijn. Direct na haar afstuderen is zij zich gaan specialiseren tot kinderoefentherapeut. Het leukste aan haar werk vindt zij om met plezier te werken aan activiteiten die kinderen moeilijk vinden, zodat zij weer mee kunnen komen met hun klasgenoten en trots kunnen zijn op wat zij kunnen.

Zij is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Suzanne van Ee

AGB-code: 07-838558

Sinds januari 2016 is Suzanne van Ee werkzaam bij Oefentherapie IJburg. Naast Mensendieck therapeute is zij gespecialiseerd bekkenoefentherapeut. Zij helpt (jong-)volwassenen met houding gerelateerde klachten van hun pijn af en behandeld rug- en bekkenklachten. De behandeling is effectief voor zowel mannen als vrouwen. Zij volgt erkende rug- en bekkencursussen om je volgens de laatste wetenschappelijk erkende inzichten te kunnen behandelen. Je kunt tevens bij haar groepsbehandelingen volgen voor rug- en bekkenklachten op verschillende niveaus en voor groepslessen tijdens de zwangerschap.

Zij is aanwezig op maandag tot en met donderdag.

Roos Homburg

AGB-code: 07-189025

Sinds april 2019 is Roos werkzaam als kinderoefentherapeut in opleiding bij ons in de praktijk. Zij is in 2018 afgestudeerd oefentherapeut Cesar. In haar stage en werkervaring heeft zij veel ervaring opgedaan met kinderen en is zij heel enthousiast geworden over het werken met kinderen. Roos heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de schrijfontwikkeling van het jonge kind en sluit daarmee goed aan bij het werken op scholen op IJburg.

Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.