Therapeuten

Rosa Jongsma

Sinds 2003 is Rosa Jongsma werkzaam als oefentherapeut Mensendieck, eerst in Indonesie en Maleisie en daarna in Amsterdam West. Sinds 2010 is zij werkzaam op IJburg waar ze de praktijk oefentherapie IJburg is gestart aan de IJburglaan. 13 jaar lang is ze bezig zich te ontwikkelen op het gebied van kinderen met motorische problemen en op het gebied van rug- en bekkenklachten. Naast algemeen oefentherapeut is zij gespecialiseerd kinderoefentherapeut en gespecialiseerd bekkenoefentherapeut. Sinds een aantal jaren ook kinderbekkenoefentherapeut waarbij problematiek rondom het poepen en plassen wordt aangepakt.

Ianthe van Eekeren

Ianthe is met zwangerschapsverlof tot 6 januari 2020.

Sinds november 2017 is Ianthe van Eekeren werkzaam als kinderoefentherapeut bij Oefentherapie IJburg. Graag stel ik mij aan jullie voor: mijn naam is Ianthe van Eekeren en ik ben 29 jaar. In juni 2016 heb ik de opleiding oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht afgerond en in september 2016 ben ik direct gestart met de 2-jarige post-hbo kinderoefentherapie. Tijdens mijn eindstage in Sri Lanka bij een medisch revalidatiecentrum voor kinderen met een beperking merkte ik hoe leuk en zinvol oefentherapie voor jonge kinderen kan zijn. Het leukste aan mijn werk, vind ik om met plezier te werken aan activiteiten die kinderen moeilijk vinden, zodat zij weer mee kunnen komen met hun klasgenoten en trots kunnen zijn op wat zij kunnen. Naast mijn werk als (kinder)oefentherapeut Cesar rijd ik graag paard en is koken en uit eten gaan mijn hobby.
Ik zie er naar uit om jullie in de praktijk of op de scholen te ontmoeten!
Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Suzanne van Ee

Sinds januari 2016 is Suzanne van Ee werkzaam bij Oefentherapie IJburg. Naast Mensendieck therapeute is zij Yoga docente. Zij helpt (jong-)volwassenen met houding gerelateerde klachten van hun pijn af en behandeld rug- en bekkenklachten. De behandeling is effectief voor zowel mannen als vrouwen. Zij volgt erkende rug- en bekkencursussen om je volgens de laatste wetenschappelijk erkende inzichten te kunnen behandelen. Je kunt tevens bij haar groepsbehandelingen volgen voor rug- en bekkenklachten op verschillende niveaus