Schrijf je in voor de 8-weekse buitenlessen

Elke woensdag | 9:30 – 10:30 uur |  Diemerpark
Trainingen zijn speciaal gericht op vrouwen

NIEUWE GROEP START 9 JANUARI 2019

Wil je weer beginnen met hardlopen? Doe dit dan volgens de methode Mensendieck bij Oefentherapie IJburg. Je moet minimaal 1 uur achtereen kunnen wandelen bij aanvang. Lichamelijke klachten of blessure gevoeligheid worden vooraf besproken en begeleid.

Cursus inhoud: Technisch verantwoord starten met kleine stukjes hardlopen met gebruik van maximale voetafwikkeling, bekkenbodemspier gebruik, bekkenstand, rechte rug strekking en armzwaai. Tijdens de trainingen wordt je lichaamshouding verbeterd.

Meld je hier aan, stuur een email of bel 016963225 voor meer info.

Tags: No tags
0

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*