Bekken- en rug groepsbehandeling op de donderdagavond van 20:00 tot 21:00

Inschrijving na intake en oefentherapeutische diagnose voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Om te starten met deze training is het soms nodig (afhankelijk van de klachten) om eerst een paar keer individueel te oefenen.

Cursus inhoud: Eerst word je je bewust van de bekkenspieren en leer je hoe het bekken zich verhoudt tot een gezonde houding. De oefeningen zijn gericht op het versterken van je bekkenregio en om je (pijn)klachten te verhelpen. De bekkenbodemspieren zijn niet alleen het sluitstuk van het bekken maar de verminderde functie van de spieren zijn mogelijk oorzaak van de klachten. Denk daarbij aan lage rugpijn, bekkenpijn en/of urine verlies. Door de bekkenbodemspieren goed te leren aanspannen en ontspannen op de juiste momenten, kun je dagelijkse activiteiten weer hervatten. Het doel van de cursus is dat je doorstroomt naar de sportieve activiteit die het beste bij jou past.
Meld je hier aan.

Tags: No tags
0

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*